Blue & Lonesome

The Rolling Stones

Price
kr. 175.96
ekskl. moms
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:Første studiealbum i over et årti for den legendariske gruppe - med covernumre af forskellige Blues-favoritter

Blue & Lonesome fører bandet tilbage til deres rødder med passionen for blues, som altid har været at spore i The Rolling Stones. Albummet blev indspillet på blot tre dage i december 2015 i British Grove Studio, kun et stenkast fra Richmond og Eel Pie Island, hvor Stones startede med at spille på diverse pubs og klubber som et ungt blues-band.

Deres tilgang til det nye album var, at det skulle være spontant og indspillet live uden efterfølgende overlejrede optagelser. Selve bandet blev under indspilningerne akkompagneret af deres tourkammerater Darryl Jones (bas), Chuck Leavell (keyboards) og Matt Clifford (keyboards), mens også Eric Clapton medvirkede på to af numrene, da han alligevel var i studiet ved siden af for at indspille sit seneste album.

På albummet ærer Stones deres tidlige blues-dage, hvor de spillede musik af artister som Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor, Little Walter og Hownlin' Wolf. Blue & Lonesome indeholder derfor en række fantastiske covers af netop disse blues-legenders sange.

Comment

Inkl. downloadkode

Media Musik     LP   (LP VINYL)
Number of units × 2
Released 2/12-2016
EAN/UPC 0602557149449
Cat. no. 060255714944
Dimensions 314 × 314 × 3 mm
Weight (estimated) 450 g


See more

Mere med The Rolling Stones

Hvis du kan lide The Rolling Stones, så måske...

Andet i samme serie

See more

En del af: The Rolling Stones - Blue & Lonesome

See more

En del af: Musik: Det bedste fra 2016

See more

En del af: Vinyl til stærke priser!

See more

En del af: Rolling Stones