La Belle Excentrique

Patricia Petibon

Price
kr. 139,95
Expected to ship
4-6 workdays

Our customers say:Comment

Patricia Petibons nye album La Belle Excentrique er en kærkommen tilbagevenden til kernen i det franske repertoire. Gennem 29 sange og arier udforske Petibon den fascinerende franske sangkunst og dens største komponister.

Albummet indeholder alletiders største favoritter af Satie, Fauré, Poulenc, Reynaldo Hahn, Manuel Rosenthal, men også populære hits fra Léo Ferré.

Udvalget tager lytteren med på en spændende opdagelsesrejse: Fra Pariser kabaretens dekadence i starten af forrige århundrede til 60 'ernes melankoli, fra excentriciteten i fin-de-siècle til moderne tid.

På albummet får Petibon følgeskab af hendes faste akkompagnatør gennem mange år, den fantastiske pianist Susan Manoff ,samt en række højtprofilerede gæster med forskellige musikalske baggrunde, herunder stjerne violinisten Nemanja Radulovic og skuespiller Olivier Py.

Denne vidunderlige udgivelse fra en af Deutsche Grammophons helt centrale sangerinder, er et absolut must for Patricia Petibons mange fans.

Albummet byder på musik med ekstraordinære variation og kontrast, som understreger Petibons alsidighed og kunstfærdighed, og som hylder den store franske tradition for mélodie og chanson.

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Released 03/11-2014
EAN/UPC 0028947924654
Label Universal
Cat. no. 0028947924654
Genre Classical
Weight (estimated) 124 gram


See more

Mere med Patricia Petibon

Hvis du kan lide Patricia Petibon, så måske...

See more

En del af: Klassisk Selected

See more

En del af: Opera/Vokal - Julen 2014

See more

En del af: Udgivelser fra Deutsche Grammophon

See more

En del af: Klassisk kampagne 2018