Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Le Mans 66 / Ford vs Ferrari

Price
kr. 149,95
Expected to ship
7-10 workdays

Our customers say:


Also available as:


De Oscarvindende stjerneskuespillere Christian Bale og Matt Damon brillerer i denne Oscarnominerede Le Mans-film baseret på virkelige hændelser

I slutningen af 1950'erne er Enzo Ferrari den altdominerende aktør i Le Mans. De vinder løbet år efter år. Det vil Henry Ford II gerne lave om på, og han sætter den amerikanske bildesigner Caroll Shelby (Matt Damon) på den umulige mission at lave en bil, der kan klare opgaven. I samarbejde med det besværlige kæmpetalent af en kører, Ken Miles (Christian Bale), sætter han alt ind på at lave den hurtigste bil på banen - men de er oppe imod de store selskaber, fysikkens regler og deres egne indre dæmoner.

Filmen er instrueret af James Mangold, der også står bag nyklassikeren Walk The Line om Johnny Cash og den anerkendte, men kontroversielt voldelige, superheltefilm Logan om Wolverine på sine ældre dage.

Media Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc)
Released 30/3-2020
EAN/UPC 7340112751227
Dimensions 172 × 135 × 13 mm
Weight (estimated) 100 g
Region code Region 2 (Europa)
Subtitles Danish
Please note This movie may not be subtitled in English