Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

1917


Oscarvindende storfilm.

I 1917 følger vi to britiske soldater, Scofield og Blake, der bliver sat på en næsten umulig mission midt i Første Verdenskrigs mest tilspidsede periode. I en kamp mod tiden skal de to unge soldater krydse fjendtligt territorium for at overlevere en afgørende meddelelse, der kan forhindre et ødelæggende angreb på hundredevis af britiske soldater - heriblandt Blakes egen bror.

Hvad der gør 1917 til en af de bedste krigsfilm nogensinde er ikke historien, men derimod det formidable kameraarbejde, som får hele filmen til at se ud som om den er filmet i ét langt take. Aldrig før har en krigsfilm virket så nervepirrende og indlevende. Som forventet vandt 1917 da også bl.a. en Oscar for Bedste Fotografering (Roger Deakins).

Filmen er instrueret af Sam Mendes (Skyfall, American Beauty).


OSCARVINDER: Bedste Fotografering, Bedste Visuelle Effekter, Bedste Lydmiks

OSCARNOMINERET: Bedste Film, Bedste Instruktør, Bedste Originale Manuskript, Bedste Makeup og Hår, Bedste Production Design, Bedste Originale Score, Bedste Lydredigering.

Media Film     DVD
Released 14/5-2020
EAN/UPC 7332421065164
Dimensions 190 × 135 × 14 mm
Weight (estimated) 124 g
Region code Region 2 (Europa)
Subtitles Danish Norwegian Swedish
Please note This movie may not be subtitled in English

Andet i samme serie

See more

En del af: Nye og kommende film

See more

En del af: 1917 (Film)

See more

En del af: Mest Populære Film og Serier [DVD & Blu-ray]

See more

En del af: DVD & Blu-ray Lager

See more

En del af: Film på lager