Den Sidste Tempelridder*

Price
kr. 99,95
Expected to ship
6-9 workdays

Our customers say:En galla på et museum med dyrebare genstande fra Vatikanet angribes af fire mænd til hest. Mændene er udklædt som tempelriddere, og deres vigtigste mål er at stjæle et dechifreringsapparat, som afslører gemmestedet for tempelriddernes skat. Tyvene har dog ikke regnet med arkæologen Tess Chaykin. Hun tager en politihest og sætter af sted efter tempelridderne. Det er begyndelsen på en vild jagt, som kommer til at føre Tess og hendes nye samarbejdspartner FBI-agenten Sean Daley til Tyrkiet, hvor skatten findes, men tillige en række fjender.

Med den Oscarbelønnede Mira Sorvino ("Frodige Afrodite", "The Replacement Killers"). Omar Sharif blev verdenskendt gennem "Lawrence af Arabien" og "Doktor Zjivago".

Comment

Baseret på Raymond Khourys succesroman. Dechifrer mysteriet. Afslør Hemmeligheden. Kun en kan tyde koden!

En galla på et museum med dyrebare genstande fra Vatikanet angribes af fire mænd til hest. Mændene er udklædt som tempelriddere, og deres vigtigste mål er at stjæle et dechifreringsapparat, som afslører gemmestedet for tempelriddernes skat. Tyvene har dog ikke regnet med arkæologen Tess Chaykin. Hun tager en politihest og sætter af sted efter tempelridderne. Det er begyndelsen på en vild jagt, som kommer til at føre Tess og hendes nye samarbejdspartner FBI-agenten Sean Daley til Tyrkiet, hvor skatten findes, men tillige en række fjender.

Med den Oscarbelønnede Mira Sorvino (Frodige Afrodite, The Replacement Killers). Omar Sharif blev verdenskendt gennem Lawrence af Arabien og Doktor Zjivago.

Media Film     DVD
Released Canada, 1970
Original release date 2009
EAN/UPC 7319980069864
Label Atlantic Film AB
Cat. no. 7319980069864
Genre Drama
Dimensions 190 × 135 × 14 mm
Weight 86 g
Playtime 02:45:00
Region code Region 2 (Europa)
Lydformat Dolby Digital 5.1
Billedformat 16:9
Language English  
Subtitles Danish Norwegian Swedish Finnish
Please note This movie may not be subtitled in English
Director Paolo Barzman