Rene Hjerter

Price
kr. 59,95
Expected to ship
3-5 workdays

Our customers say:Een psykisk syge Kriss, har delt verden op i ?det gode og det onde?.

Ligesom i det gamle sort/hvid melodrama, Rene Hjerter om den unge pige Lindas trængsler i tilværelsen.

Den gamle film er omdrejningspunktet i Kriss´ og hans ven Willys liv på den lukkede afdeling, hvor de ser filmen igen og igen.

Et voldsomt sammenstød med en af afdelingens patienter betyder at Kriss forbydes at se Rene Hjerter, Kriss´ frustration er overvældende, indtil han finder ud af at Linda inde i filmen faktisk eksisterer ude i virkeligheden.

Kriss og Willy sætter ild på afdelingen og flygter ud i natten, ud for at finde Linda - og lykken, for ?livet er hvad man gør det til?.

Comment

Et rørende og voldsomt drama om den psykisk syge Kriss, der har delt verden op i "det gode og det onde". Ligesom i det gamle sort/hvid melodrama, Rene Hjerter om den unge pige Lindas trængsler i tilværelsen. Den gamle film er omdrejningspunktet i Kriss og hans ven Willys liv på den lukkede afdeling hvor de ser filmen igen og igen. Et voldsomt sammenstød med en af afdelingens patienter betyder at Kriss forbydes at se Rene Hjerter, Kriss frustration er overvældende, indtil han finder ud af at Linda inde i filmen faktisk eksisterer ude i virkeligheden. Kriss og Willy sætter ild på afdelingen og flygter ud i natten, ud for at finde Linda - og lykken, for "livet er hvad man gør det til".

Media Film     DVD
Released Danmark, 12/03-2007
Original release date 2005
EAN/UPC 5708758666640
Cat. no. 5708758666640
Genre Drama
Weight (estimated) 124 gram
Region code Region 2 (Europa)
Subtitles Danish
Please note This movie may not be subtitled in English
Director Kenneth Kainz
Producer Nordisk Film