Bytte Bytte Købmand

Anders Matthesen og Thomas Hartmann

Price
kr. 39,95
Expected to ship
3-5 workdays

Our customers say:I Bytte bytte købmand er reglerne helt nye og uafprøvede: Modsat den normale skrive-form blandt stand-uppere hvor man blander sig i hinandens jokes og kommer med indspark, er det i dette tilfælde strengt forbudt! I Bytte, bytte købmand kan man frit bruge sin kollega som bugtalerdukke, og lade ham tale om præcis hvad man har lyst til, uden at han kan blande sig eller nedlægge veto.

Man har værsgo at sige det man får besked på af sin kollega, på den måde han vil have det skal siges!Normalt vil man som komiker gerne være den, der sparker røv på de andre - men i dette show er man først stolt og glad, når man har fået den anden til at fremstå sjovere end én selv.

Hartmann og Matthesen ønskede med dette show at vise folk, hvor stor forskel der er i deres måde at arbejde på. Det har givet pote og resultatet er enestående. Oplev to af landets mest produktive komikere på denne dobbelt-dvd, der indeholder 5 timers guf for fans af både Matthesen og Hartmann.

Comment

Se eller gense Anders Matthesen og Thomas Hartmanns spektakulære og vanvittigt sjove show fra deres kæmpe-turne i efteråret 2009.

I Bytte bytte købmand er reglerne helt nye og uafprøvede. Anders og Thomas kan frit bruge hinanden som bugtalerdukke, og tale om præcis hvad de har lyst til, uden at den anden kan blande sig eller nedlægge veto.

Man har værsgo at sige det man får besked på af sin kollega, på den måde han vil have det skal siges!

Showet trak fulde huse over hele landet, og kan nu endelig fås på dobbelt- DVD. Udover showet er der masser af ekstra materiale på ekstradiscen.

Media Film     DVD
Number of units × 2
Udgave 1st edition
Specielt cover DVD
Released 27/09-2010
EAN/UPC 5707435602728
Label ArtPeople
Cat. no. APDVD60272
Genre Stand-up
Weight (estimated) 186 gram
Region code Region 2 (Europa)
Language Danish  
Original language Danish
Subtitles Danish
Please note This movie may not be subtitled in English

Hvis du kan lide Anders Matthesen og Thomas Hartmann, så måske...

See more

En del af: Signerede titler nu udsolgt

See more

En del af: Billige DVD'er

See more

En del af: Julen 2012 - Populære DVD'er

See more

En del af: Anders Matthesen/Anden

See more

En del af: DVD'er og Blu-rays: Frit valg 39,95 kr./stk.