Anden Vender Tilbage DVD

Anders Matthesen

Price
kr. 31.96
ekskl. moms
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:?Anders Matthesen vender tilbage? til det klassiske stand-up comedy set-up: Nærværet, improvisationen, den platte joke - side om side med noget der måske endda kunne minde om en dyb tanke? Historier fra komikerens eget liv, opdigtet vrøvl, personlige meninger, eller påtagede provokationer. Præcis hvem komikeren er, og hvad han mener, er ikke vigtigt ?

 

Det er den fælles oplevelse og de tanker der bliver sat i gang, der tæller og vigtigst af alt: Grinet! Det er så befriende at få lov at grine i længere tid af gangen. Og Anders Matthesen ved kun én ting der er bedre end selv at grine: At se dig grine!

 

Anmelderne var enige om Anders Matthesen i dén grad er vendt tilbage til rødderne og kan få folk til sat grine, der blev givet fem stjerner over hele linjen; Berlingske, Politiken, Jyllands-Posten, B. T., Børsen og Ekstra Bladet!

 

Showet er optaget i januar 2009 på Det Kongelige Teater ? og udover selve showet er Anden rundhåndet med ekstramaterialet der byder på et 55 min show fra østre Gasværk med andre jokes og yderligere 55 min med Anders ?ekstranumre? fra turnéen.

Media Film     DVD
Edition 1st edition
Specielt cover DVD
Released Danmark, 9/11-2009
EAN/UPC 5707435602353
Label ArtPeople
Cat. no. APDVD60235
Genre Video, Div.
Dimensions 194 × 139 × 18 mm
Weight 127 g
Region code Region 2   (Europa)
Language Danish  
Original language Danish
Subtitles Danish
Please note This movie may not be subtitled in English