Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Big Time Paranoia

Jan Gintberg

Price
kr. 119,95
Expected to ship
4-6 workdays

Our customers say:Jan Gintberg er tilbage i forrygende form i hans nye comedy show Big Time Paranoia, der udkommer på dvd i november. Her introducerer Gintberg publikum for det helt nye begreb - comedy terapi - og det var noget, der er i den grad fik løsnet lattermusklerne hos publikum og anmelderne.

Big Time Paranoia afspejler den nervøse tid, som vi og ikke mindst Jan befinder sig i, hvor emner som stress, terror, tryghed, frygt, fobier, medier og angsten for ændringer er blandt de ømme punkter, der står på showets dagsorden.

Med sin selvironiske, energiske fremtoning og ikke mindst sit store talent for at føre dialog, beviste Jan Gintberg, at man i stedet for at søge læge, kan løse egne problemer blot ved at åbne op for lattermusklerne og give los. I løbet af to timer har publikum overgivet sig og forstået budskabet.

Comment

Begrænset personligt signeret 1. udgave er udgået.

gintberg1.jpg gintberg2.jpg

***

Jan Gintberg er Danmarks mest rutinerede og erfarne stand-up komiker. Han er den, der har rejst landet tyndt flest gange i flest år, både med sine egne one-man shows og i forskellige andre comedy konstellationer.

Men som en god rødvin er Jan Gintberg kun blevet bedre og bedre med årene og trækker et større og større publikum til sig.

Det helt nye show "Big time paranoia", som kørte på landets scener tidligere i år blev set af mere end 20.000 mennesker!

Jan Gintberg er i øjeblikket højaktuel som studievært i TV3s nye quizprogram Er du klogere end en 10-årig.

Big Time Paranoia introducerer begrebet "comedy terapi", og det var noget, der er i den grad fik løsnet lattermusklerne hos publikum og anmelderne ude på spillestederne.

Showet afspejler den nervøse tid, som vi og ikke mindst Jan Gintberg befinder sig i, hvor emner som stress, terror, tryghed, frygt, fobier, medier og angsten for ændringer er blandt de ømme punkter, der står på showets dagsorden.

Med sin selvironiske, energiske fremtoning og ikke mindst sit store talent for at føre dialog, beviser Jan Gintberg, at man i stedet for at søge læge, kan løse egne problemer blot ved at åbne op for lattermusklerne og give los.

I løbet af to timer har publikum overgivet sig og forstået budskabet. Det samme gjorde anmelderne:

For pokker, hvor er han sjov Ekstra Bladet

Gintberg er en ener i dansk humor B.T.

Kostelig morsomt Gintbergs nye show triumferer ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Politiken

***

DVDen indeholder:

Showet Big time paranoia. + bonusmateriale:

Herretur til Holbæk med Jan Gintberg & Tobias Dybvad.

Comedy Terapi.

Kommentarspor med Gintberg.

Jan, har du prøvet at være bange for... bulgur?

Gamle damer & børnelokkere (Tobias Dybvad comedy optræden).

Varighed ca. 120 minutter

Media Film     DVD
Edition 1st edition
Specielt cover DVD
Released Danmark, 5/11-2007
EAN/UPC 5707435601516
Label ArtPeople
Cat. no. APDVD60151
Genre Video, Div.
Dimensions 191 × 136 × 14 mm
Weight 88 g
Region code Region 2 (Europa)
Language Danish  
Original language Danish
Subtitles Danish
Please note This movie may not be subtitled in English
Director Jan Gintberg