Der Var Engang En Dreng


Kalle bor sammen med sin far Palle og sin mor Trille på den farvestrålende vej Primulavænget, hvor fuglene har det med at synge lidt højere, og blomsterne er lidt flere end på andre villaveje.

Kalles bedste ven hedder Smartyboy, og han ved alt.

Og selvom der er smukt på Primulavænget, er det, som om der mangler et eller andet for, at de kan kalde sig en rigtig familie.

Hvad dét er, finder familien ud af den dag, de får en lillesøster - Lille.

Hun er helt almindelig ? lige bortset fra, at hun har vinger ? eller: hudlapper, hudlapper, hudlapper ? som Karin fra Kommunen og Fødselslægen kalder dem. Og sådan nogle kan man ikke gå rundt med.

De skal væk med det samme ? eller i hvert fald lige om et øjeblik.

Men Kalle ved bedre. Han har nemlig set Lille flyve.

Comment

Kalle hedder egentlig Karl men de kalder ham Kalle. Han bor sammen med sin far Palle og sin mor Trille på den farvestrålende vej Primulavænget, hvor fuglene har det med at synge lidt højere, og blomsterne er lidt flere end på andre villaveje. Kalles bedste ven hedder Smartyboy, og han ved alt. Og selvom der er smukt på Primulavænget, er det som om der mangler et eller andet, så de kan kalde sig en rigtig familie. Hvad dét er, finder familien ud af den dag, de får en lillesøster - Lille. Hun er helt almindelig lige bortset fra, at hun har vinger eller: hudlapper, hudlapper, hudlapper som Karin fra Kommunen og Fødselslægen kalder dem. Og sådan nogle kan man ikke gå rundt med. Men Kalle ved bedre. Han har nemlig set Lille flyve.

Det er der dog ikke nogen, som tror på, og en dag tager mor og far modstræbende af sted til de dygtige folk på Plastic Palace for at få Lille opereret, så hun kan blive en helt almindelig pige. Men Kalle er fast besluttet på at redde hende, men turen er fyldt med de mest håbløse forhindringer og fantastiske møder... For slet ikke at tale om sangene, som Wikke & Rasmussen har skrevet sammen med Poul Halberg, Stig Kreutzfeldt og Bosssy Bo.

Instruktør:

Steen Rasmussen

Skuespillere:

Nicolas Bro

Ander Berthelsen

Steen Rasmussen

Michael Wikke

Media Film     DVD
Number of units × 4
Released Danmark, 2015
Original release date 2006
EAN/UPC 5706710008200
Cat. no. DVDS820
Genre Special Interest
Weight (estimated) 310 gram
Region code Region 2 (Europa)
Subtitles Danish
Please note This movie may not be subtitled in English
Director Steen Rasmussen
Director Michael Wikke