Julefrokosten

Also available as:


Den årlige Julefrokost hos autoværkstedet Holgers Auto står for døren, og alle i det hyggelige værksted glæder sig gevaldigt. Det gælder også den nyansatte værkfører Anders Bo, der efter de første ti snaps, ikke kan lade være med at falde for alle de skøre og skæve eksistenser; ikke mindst Holgers datter Amalie, der bliver skarpt bevogtet af den retardere og hårdtslående fejedreng Buller. Traditionen tro, går julefrokosten fuldstændig amok, alle smider deres hæmninger og hverdagens små stridigheder blusser for alvor op. Det viser sig også, at Anders Bo ikke kun er med til julefrokosten for at feste med sine nye kolleger, han har en skjult dagsorden, der pludselig sætter hans popularitet hos sine nye venner og nyfundne kærlighed til Amalie på spil. Og når promillen har taget over, kan det kun gå galt!

Comment

Den årlige julefrokost hos autoværkstedet Holgers Auto står for døren, og alle i det hyggelige værksted glæder sig gevaldigt. Det gælder også den nyansatte værkfører Anders Bo, der efter de første ti snaps, ikke kan lade være med at falde for alle de skøre og skæve eksistenser, ikke mindst Holgers datter Amalie, der bliver skarpt bevogtet af den retarderede og hårdtslående værkfører Buller.

Traditionen tro går julefrokosten fuldstændig amok, alle smider deres hæmninger, og hverdagens små stridigheder blusser for alvor op.

Media Film     DVD
Released 05/11-2010
Original release date 2009
EAN/UPC 5706102398308
Cat. no. DVD9830
Genre Komedie
Weight 80 gram
Region code Region 0 (Alle lande) Region 2 (Europa)
Subtitles Danish
Please note This movie may not be subtitled in English
Writer Thomas Glud
Writer Rasmus Heide
Director Rasmus Heide
Producer Fridthjof Film