In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Your price
DKK 169,95
Expected delivery time
On release day

Our customers say:


Also available as:

CD DKK 139,95

Sand

HUSH


Beskrivelse

Alle der forudbestiller Sand på CD og/eller LP senest torsdag d. 1. februar 2018 kl. 12:00 vil modtage albummet signeret af Dorthe Gerlach og Michael Hartmann (HUSH)!

HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country.

I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet A Lifetime. HUSH fløj direkte ind i danskernes bevidsthed med en unik stemningsfuld, nordisk americana-lyd og ikke mindst Dorthe Gerlachs smukke vokal i front.

Albummet kastede fem DMA-nomineringer af sig og en sikker indtagelse af salgslistens 1.plads. Siden fulgte yderligere en stribe hits (bl.a. "For All The Right Reasons" i 2007), tre albums mere, guldplader, tildeling af den europæiske Border Breakers Award i Cannes, medvirken på Volkswagen TV-spot som gik kloden rundt, og tætpakkede koncertsale. 
De seneste år, har duoen helliget sig andre projekter, bl.a. har Dorthe Gerlach udsendt sit succesfulde debut-soloalbum Natlys og hun medvirkede i dette års "Toppen af poppen" på TV2

Sand er en livsperiodeplade om at stå midt i livet, med alt hvad det bringer med sig. Med en række sange om det mest nære, og hårde, som i virkeligheden også er det mest almene. En plade, der i al beskedenhed handler om livet, med sange som "I Grew Up In This House" om at miste sine forældre og aflevere nøglerne til barndomshjemmet.

Kommentar

Item details

Media LP   (LP VINYL)
Release date 02/02-2018
Release country Danmark
EAN/UPC 5707471055045
Label Little Tornado
Weight (estimated) 200 gram

The selection on iMusic.dk features 18 LP, CD and DVD by HUSH.