In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Your price
DKK 330,00
Expected to ship
0-1 workdays

Our customers say:


 Verdensherrerne: Opvågningen - Verdensherrerne 1

Pernille Neergård


Beskrivelse

“ Anna stoppede brat på dørtrinnet til stuen. Hun mærkede dårligt nok sammenstødet med Nora, der ikke havde været opmærksom på opbremsningen. En kold rislen løb op langs ryggen på hende og forstærkede hovedpinen. Det var, som om hele stuen befandt sig i et andet univers. Et univers uden tyngdekraft. Den store, tunge egetræssofa kom let svævende over gulvet, som en satellit på nattehimlen. Spisebordet og dets otte stole gled let rundt i vægtløsheden, bogreolen med alle Sørens krimier mindede om en slowmotion malmstrøm af bøger.”

Annas Evne vågner efter et opgør mod hendes forfølgere. For at lære at kontrollere sine kræfter bliver hun sendt til Jordens parallelverden, Elamenta. Anna befinder sig nu i en racekrig mellem Elamenta og Skyggeriget, og da hendes Evne udviser særlige egenskaber, bliver hun undervist af selveste Seeren.

Men hvorfor underviser Seeren hende i emner, som er forbudt for andre elever på Underskolen? Hvorfor hvisker folk bag hendes ryg? Og hvad er i virkeligheden sandheden om hendes forældre?

Item details

Media   Hardcover   (Bog med hård ryg)
Udgave   1st edition, 1st oplag
Released   17/09-2018
ISBN13   9788771713374
Publisher   DreamLitt
Genre   Ungdomsbøger
Pages  364
Dimensions   220 × 140 × 32 mm
Weight   690 gram
Language   Danish
Original language   Danish
Cover Artist   Katrine Skriver Christensen