In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Your price
DKK 307,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Karla overnatter

Sidsel Jøranlid


Beskrivelse

Karla skal overnatte hjemme hos Anna sammen med Silje og Amanda. Det er første gang, Karla skal overnatte hos andre end mormor og morfar. 
Hun ville ønske, at hun kunne lide at overnatte hos andre. I fremmede huse. Og i ukendte senge. Med nye dufte og uvante lyde. Karla får ondt i maven, bare hun tænker på det. 
Men hun tør ikke sige, at hun ikke har lyst – tænk, hvis de synes, hun er en bangebuks! Så mor kører hende hen til Annas store, fremmede hus. Natten byder på både spøgelseshistorier og søvngængere, men også på glædelige overraskelser. 
Karla overnatter er en sød historie om at sove hjemme hos andre for første gang. Den handler om hjemve og om at klare det alligevel; en historie, som alle børn kan spejle sig i. 
Det er en letlæsningsbog til børn fra syv år. Med de mange, farverige illustrationer, korte linjer og store skrift kan børnene få glæde af at læse hele bogen selv. 
Lix 17
Om forfatteren: Sidsel Jøranlid (f. 1970) er fra Oslo i Norge og arbejder som freelancejournalist. Hun har tre børn og debuterede som forfatter med Karla brudepige i 2016. 
Om illustratoren: Monia Nilsen (f. 1973) er illustrator og grafisk designer. Hun holder til i Fredrikstad i Norge, hvor hun tegner, klipper collager og bygger papirskulpturer dagen lang. Monia har illustreret og tegnet flere bøger til børn.

Item details

Media Hardcover   (Bog med hård ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 07/12-2018
ISBN13 9788740652918
Publisher Turbine
Genre Børnebøger
Pages 82
Dimensions 218 × 155 × 14 mm
Weight 290 gram
Language Danish
Original language Norwegian
Illustrator Monia Nils