In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Your price
DKK 341,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Kort til forelskede og andre vildfarne sjæle

Johanna Lindbäck


Beskrivelse

Julia skal holde sommerferie i familiens sommerhus på en lille ø i den svenske skærgård, som hun plejer. Men i år er hendes bedste veninde, Karin, ikke med. Hun er i stedet på Mallorca med Astrid og vil slet ikke tale med Julia. I år er også anderledes, fordi Julia er blevet kærester med Isak. Planen er at bruge al den fritid, Julia har i sommerhuset, på at blive rigtigt forelsket og på at glemme Karin. Men er en dreng virkelig vigtigere end ens bedste veninde? Og kan man vælge at blive forelsket?
En dag dukker den fremmede dreng Rasmus op med sin kat. Han elsker at tegne og læse og er generelt bare en helt anden type end Isak. Som sommeren skrider frem, tvinges de begge til at vælge, hvem de vil være, og hvad de vil i fremtiden.
Kort til forelskede og andre vildfarne sjæle er skrevet af den svenske børne- og ungdomsbogsforfatter Johanna Lindbäck, der bl.a. har skrevet bøgerne Vi kan ikke blive ved med at mødes på denne måde, Kærester måske? og Som om jeg havde spurgt. Hun skriver realistisk og indlevende, så læseren levende kan genkende karaktererne og deres følelser. Bogen tager emner op som venskab, kærlighed, økonomiske forskelle og det, at man må lære at stå ved, hvem man er. 

Item details

Media Hardcover   (Bog med hård ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 24/01-2019
ISBN13 9788740650426
Publisher Turbine
Genre Ungdomsbøger
Pages 284
Dimensions 212 × 145 × 22 mm
Weight (estimated) 655 gram
Language Danish
Original language Swedish

See more

Mere med Johanna Lindbäck

Hvis du kan lide Johanna Lindbäck, så måske...

See more

En del af: NYE & KOMMENDE BOGUDGIVELSER

See more

En del af: Populært blandt skolebiblioteker