In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 199,95
Your price
DKK 161,00
You save
19%
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Eske Willerslev

Kristoffer Frøkjær; Eske Willerslev


Beskrivelse

Genudgivelse.

Professor Eske Willerslev er en globalt berømmet forsker, der er drevet af ildhu og dæmoner for at komme først og vinde. Sammen med videnskabsjournalist Kristoffer Frøkjær tager han på rejse til barndommens ødegård i Sverige for at genopleve sin fortid. Det er historien om drengen, der vil gøre sin barske far stolt, om teenageren, der var småkriminel, men som blev professor, om altid at gå mod strømmen og om at lide afsavn for at nå frem til målet. Det er historien om en mand, der spiser livet i store mundfulde, uanset hvad det byder på.

Eske Willerslev jagter som verdensberømt evolutionsforsker sandheden om fortiden og tegner konturerne af menneskets ukendte fortid. Og under sin evige jagt på disse fortidslevn bliver Eske Willerslev blandt andet optaget i en indianerstamme, er ved at dø som pelsjæger i Sibirien og leder efter gener i et angiveligt rumvæsen. Og skaber overskrifter i alverdens medier.

 I denne bog møder den geniale, kompromisløse, fremfusende og meget underholdende forsker videnskabsjournalisten, der er i stand til at skære ind til forskningsresultaternes kerne og fremlægge dem for læseren, så det hele står lysende klart – og enormt spændende.

 

Kommentar

Han gør det døde levende

Item details

Media Hardcover   (Bog med hård ryg)
Udgave 2nd edition, 1st oplag
Released 26/04-2018
ISBN13 9788702215816
Publisher Gyldendal
Genre Biografier & Erindringer
Pages 256
Dimensions 238 × 164 × 25 mm
Weight 593 gram
Language Danish
Original language Danish
Cover Artist Narayana Press
Artist Narayana Press