In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

 Over Skyer, Under Vand

Xander


Beskrivelse

Xander er ikke blot et frisk pust på den danske musikscene, men en sjældent set begavet sangskriver, tekstforfatter og producer.

Xander har siden den tidlige barndom haft musik og tekster som en naturlig del af sin opvækst og den umiddelbare tilgang til musik, har været med til at give ham en åbenhed som kommer til udtryk gennem hans tekster, der trods et skarpt og smukt lyrisk univers, rammer hårdt. Musikken spænder, som Xander's egen smag, meget bredt, og over flere musikalske genrer, med den gode sang i centrum, som hitsinglen "Det Burde Ikk Være Sådan Her".

#1 på Singlecharten med 1. singlen "Det Burde Ikk Være Sådan Her"

#1 på Airplaycharten

1. single solgt Guld

Over skyer, under vand er skrevet af 22-årige Xander selv

Kommentar

Xander Linnet er ikke blot et frisk pust på den danske musikscene, men en sjældent set begavet sangskriver, tekstforfatter og producer.

Xander har siden den tidlige barndom haft musik og tekster som en naturlig del af sin opvækst, og den umiddelbare tilgang til musik, har været med til at give ham en åbenhed som kommer til udtryk gennem hans tekster, der trods et skarpt og smukt lyrisk univers, rammer hårdt. Musikken spænder, som Xander's egen smag, meget bredt, og over flere musikalske genrer, med den gode sang i centrum, som hitsinglen Det Burde Ikk Være Sådan Her

Item details

Media   CD   (Compact Disc)
Udgave   1st edition
Released   28/02-2011
ISBN13   9788771083644
Label   Artpeople
Cat. no.  APCD60278
Genre   Musik, Cd, Div.
Weight (estimated)   124 gram
Language   Danish
Original language   Danish