In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Uskolet Magi

Christian Hjelm


Beskrivelse

Christian Hjelm er endelig tilbage med et nyt soloudspil. Albummet, der har fået titlen Uskolet magi, består af 12 nye skæringer fra Hjelms hånd og er på gaden d. 20. april.

Karakteristisk for Hjelm flyder Uskolet magi med stærkt afhængighedsskabende melodier pakket ind i raffinerede arrangementer og fremført af en af Danmarks mest markante stemmer.

Christian Hjelm er garant for særdeles veloplagt pop med et strejf af solskin i teksterne og en unik nerve i sounden. Uskolet magi er ingen undtagelse, men udstikker alligevel samtidig en ny kurs, hvor det hele har fået et nøk opad; Hjelm er mere flabet, skabet og finurlig end nogensinde før. Albummet er gennemsyret af en mørkere og mere rå stemning end vanligt, og lyrikken er Hjelms personlige betragtninger og beretninger om livets evige gåder. Store som små.

Resultatet er en fuldstændig skarpskåret lyd, men hvor paranoia, manisk eufori og farlige illusioner mere end bare lurer lige under overfladen. Det er på en og samme tid kontrolleret og utæmmet, organisk og mekanisk, hektisk og hypnotiserende, og det hele samles under den samme paraply af Hjelms unikke evne til at strikke ord, melodier og komplekse arrangementer sammen til noget, der lyder legende let.

Kommentar

Item details

Media CD   (Compact Disc)
Released 20/04-2018
EAN/UPC 7332181084672
Label LOCAL
Udgivelse PGMDK510CD
Weight (estimated) 124 gram