In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Spil Lys

Peter Viskinde


Beskrivelse

12 nye sange fra Peter Viskinde.

Viskinde siger selv om albummet: "Bag den kryptiske titel, Spil lys, ligger fortællingerne om, at lyset er brændstof til mit liv og mit arbejde med musik og maleri.

Jeg ved, at udover at kunne køre bil, stoppe en god pibe tobak og få noget at spise, er det det eneste, der virkeligt optager mig: ord, toner, streg og farver, og hvordan de elementer interagerer. Jeg har ingen overordnet plan i mit liv. Jeg har ikke som mange andre været i stand til at lægge en langsigtet plan og skabe det andre kalder 'karriere'. Jeg føler mig drevet af døgnets gang, lyset, euforien og melankolien. Døgn, uger, måneder, år går, som vi ved, helt af sig selv, og jeg følger med ganske som en encellet amøbe, der agerer på lys. Jeg er helt og aldeles drevet af netop lys og de forandringer det skaber."

Spil lys er 12 sange om mit mørke og mit lys, og min selvlærte evne til at lade musikken og maleriet spille lyset, så at sige, ind i mit sind. Spil højt og fokuser, og lad Facebook og alt det andet holde fri i den tid, det tar´."

Item details

Media CD   (Compact Disc)
Release date 06/03-2017
EAN/UPC 5707785006290
Label Poplick Records
Weight (estimated) 124 gram

The selection on iMusic.dk features 10 CD by Peter Viskinde.