In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Giv Tid

Lindring


Beskrivelse

Lindrings musik er en ny form for indie-folkrock, der er inspireret af alt fra klassisk musik over jazz og indierock til basal singer-songwriter folk. Lindrings sange er kendetegnet ved på den ene side at være baseret på et stort antal akkorder, originale arrangementer, utraditionelle opbygninger af sangene og komplekse arrangementer med en stor detaljerigdom og på den anden side en umiddelbarhed og lettilgængelighed med fokus på den iørefaldende melodi, og en ambition om at ramme lytteren lige i hjertet.

Bandet består af x-factor finalist Annelouise Adolph (vokal), Steppeulven-vinder 2017 Adi Zukanovic (synthesizer og klaver), jazzguitarist Mikkel Ploug (guitar), tidligere medlem af I Got You On Tape Jeppe Skovbakke (bas) samt tidligere medlem af Vildnis, Grammofunch mv Jeppe Gram (trommer).

Lindrings debutalbum "Giv Tid", som er produceret af den kendte indie-rock producer Morten Bue, udkommer den 20. april 2017. Albummet har et unikt koncept: 10 sange alle med helt nye melodier til nogle af de bedste klassiske digte fra den danske sangskat og litteraturhistorie skrevet af store digtere som Steen Steensen Blicher, B.S. Ingemann, Emil Aarestrup, Johs. V. Jensen, Jeppe Aakjær mv.

Item details

Media CD   (Compact Disc)
Release date 20/04-2017
EAN/UPC 5700002069023
Label Brage Records
Weight (estimated) 124 gram