In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Your price
DKK 139,95
Expected to ship
4-6 workdays

Our customers say:


 Once Upon Tomorrow

Jakob Illeborg


Beskrivelse

Jakob Illeborg er af de fleste i dag kendt som TV-vært og journalist. Men han har en længere musik karriere bag sig. I sin ungdom var han forsanger i det danske London-baserede band, Warwick Avenue, der udgav musik på det amerikanske pladeselskab Columbia Records og gav koncerter over store dele af verden.

Efter en lang musikpause er Jakob Illeborg nu igen klar til at gå hundrede procent ind i musikken og det sker med solo-debutalbummet Once Upon Tomorrow, der er indspillet over flere år i Storbritannien og Danmark.

"Det startede som et minimalistisk projekt med kun trommer, bas og en guitar. Men i studiet stod det hurtigt klart, at sangene ville folde sig ud til en større produktion, og det endte nærmest som en slags rock & roll big band på nogle numre med stort backing band med trommer, bas guitarer, percussion, hammondorgel, hornsektion, strygere og sågar et gospelkor", fortæller Jakob Illeborg om arbejdet med albummet.

Albummet er indspillet i København og London over flere år og er mixet af legendariske Flemming Rasmussen, mens Jakob Illeborg selv har produceret.

Item details

Media   CD   (Compact Disc)
Released   29/03-2019
EAN/UPC   0663993909820
Label   SUN
Weight (estimated)   124 gram