In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Your price
DKK 139,95
Expected delivery time
5-7 workdays

Our customers say:


Also available as:

LP   (2017) DKK 159,95

In the Beginning

Kira Skov / Maria Faust


Beskrivelse

Kira Skov og Maria Faust er gået sammen i en ny konstellation, under navnet In The Beginning og udgiver d. 3. marts frugten af deres samarbejde.

I januar 2016 drog Kira Skov og Maria Faust på en rejse til Estlands sydlige grænseområder. Her fandt de et univers af glemte sange og begravede historier om tab, savn, overgivelse, underkastelse, tro, mistet tro og tilgivelse. De fandt et område, hvor tiden, i en ellers foranderlig verden, syntes at stå stille. Et udsat hjørne af Baltikum, i en region hvis historie trues af glemslens udslettelse, og som i dag ligger nærmest øde hen. Mange kulturelle og musikalske traditioner er forsvundet, dels på grund af de skiftende regimers jerngreb og deres systematiske indoktrinering, dels et resultat af det moderne samfunds voksende indflydelse.Begge blev de stærkt grebet af de mange historiske og psykologiske lag der åbenbarede sig i undersøgelsen af dette lille område, der skulle komme til at danne rammen og inspirationen til deres fælles projekt.

Resultatet skal ikke ses som et faktuelt historisk dokument, det er en slags collage, et værk inspireret af den katolske kirkes dybe og mørke historie, regimets udslettelse af sporene fra det oprindelige folks fortid og en søgen efter tilgivelse. Musikken er hypnotisk messende fortællinger inspireret af ortodokse sakrale hymner, i mødet med den estiske folklore og en mere vestlig fortællerform, som Kira Skov og Maria Faust har transformeret til deres egen hybrid af musikalske genrer, lydbilleder og fortællinger.

Item details

Media CD   (Compact Disc)
Release date 11/05-2017
EAN/UPC 0663993170121
Label SUN
Weight (estimated) 124 gram