In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

57th & 9th

Sting


Beskrivelse

12. studiealbum fra en af de mest legendariske, nulevende sangskrivere.

På sit 12. studiealbum demonstrerer Sting sine alsidige evner både musikalsk og som sangskriver. Albummet tager navn efter det gadehjørne i Manhattan, som Sting krydsede hver eneste dag, når han gik til indspilningsstudiet i Hell's Kitchen. Bevægelse og dét at rejse kan ifølge Sting også siges at være et tematisk omdrejningspunkt på albummet, hvilket er mest tydeligt på den selvbiografiske Heading South On The Great North Road og på Inshallah , som er en førstepersonsbetragtning af den globale flygtningekrise skrevet fra et humanitært synspunkt.

Albummet er indspillet i samarbejde med Stings faste kompagnoner Dominic Miller (guitar) og Vinnie Colaiuta (trommer) og er derudover gæstet af Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n Roses), guitarist Lyle Workman og det San Antonio-baserede Tex-Mex band, The Last Bandoleros. Indspilningerne var præget af en stærkt impulsiv og inspirerende atmosfære, med det resultat at albummet blev færdiggjort på kun nogle få uger.

Super Deluxe-udgaven indeholder tre bonusnumre, en DVD indeholdende et eksklusivt interview med Sting, live-udgave af Next to You med The Last Bandoleros og flotte samlerfotos.

Item details

Media CD/DVD   (CD og DVD)
Udgave Super Deluxe edition
Released 11/11-2016
EAN/UPC 0602557174519
Label UNIVERSAL
Cat. no. 060255717451
Genre Popular
Weight (estimated) 100 gram
Language English