In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 279,95
Your price
DKK 235,00
You save
16%
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Optur Down Under

Frank Jensen


Beskrivelse

Et livsændrede hop ud af hamsterhjulet 
Hvad sker der, hvis man vender den klassiske lønmodtager 8-16-tilværelse ryggen for en stund og udlever en drøm? Svaret er: Det kan ændre dit liv! Det ved jeg med sikkerhed, da det for mig nemlig ganske enkelt var livsændrende at udleve drømmen om at cykle gennem New Zealand og Australien. Det har jeg nu skrevet en bog om.  
Vi træffer alle sammen masser af valg hver eneste dag. Mange små valg, af og til store valg, og så er der de valg, som man egentlig tror er små valg, men som viser sig at have kæmpe betydning og ændrer ens liv. Sådan et stod jeg over for i 2011. Her skulle jeg vælge mellem endnu en aften i sofaen foran tv’et med Station 2 på skærmen. Eller også skulle jeg gå til et foredrag med en dansker, der havde cyklet jorden rundt.  
Jeg overvandt dovenskaben og kom afsted, og at høre ham fortælle om al den venlighed, som han havde mødt ude i verden, tændte min eventyrlyst. To år efter tog jeg orlov fra journalistjobbet og drog til New Zealand og derfra videre til Australien. Efter godt 10.000 kilometers cykling rullede jeg op foran Sydney Opera House, hvor jeg kunne konstatere, at verden ikke bare er uendelig stor, men at den også er uendelig dejlig. 
På min vej havde jeg nemlig mødt så megen venlighed, interesse, gavmildhed og hjælpsomhed fra helt fremmede mennesker, at min tro på verden og det gode i mennesker var blevet styrket. Cykelturen var også startskuddet til en større personlig udviklingsproces og en mental rejse, som har gjort mig til et markant gladere menneske. 
To rejser – én bog 
Den udviklingsproces og den mentale rejse beskriver jeg i min debutbog ” Optur Down Under”, som naturligvis er en fortælling om mine mange oplevelser på cykelturen gennem to fantastiske lande, men altså ikke ”bare” en bog om en cykeltur. Det er også en bog om, hvad det at leve en drøm ud kan gøre ved et menneske.  
I mit tilfælde har min tur haft en helt enorm betydning for min tankegang, for mit syn på verden, for min tro på det gode i mennesker, for min selvopfattelse, ja kort sagt for mit liv. For min otte måneder lange cykeltur har ganske enkelt ændret mit liv til det markant bedre, og 2018 har også budt på markante – og meget glædelige - ændringer i mit liv.  Ændringer, der ikke ville være sket, hvis jeg havde valgt sofaen og Station 2 den dag for syv år siden. 
Mit mål med at skrive bogen er at inspirere og få folk til at stoppe op og mærke efter, om alt er, som det skal være i deres liv. Hvis det er det, er det jo perfekt. Hvis ikke, er det måske tid til at ændre noget i tilværelsen, og det håber jeg så, at min historie kan inspirere til. 
Min bog er på ingen måde ”kun” målrettet cykelinteresserede, men derimod hele det segment, som jeg kalder ” Kurs mod andre kyster-segmentet”. Altså de hundredtusindvis af mennesker, der uge efter uge fulgte de eventyr, som de gode sejlere kom ud på, da de sprang ud af hamsterhjulet for at forfølge en drøm. Jeg har gjort det samme, blot skiftet båd ud med cykel.

Kommentar

Beretning fra en 10.000 kilometer lang solocykeltur gennem New Zealand og Australien

Item details

Media Bound   (Indbundet bog)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released Danmark, 26/12-2018
ISBN13 9788797082201
Publisher Frank Downunder Press
Genre Rejseerindringer
Pages 399
Dimensions 237 × 162 × 28 mm
Weight 1.076 gram
Language Danish
Original language Danish