In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 149,00
Your price
DKK 120,00
You save
19%
Expected to ship
0-1 workdays

Our customers say:


Fortællingen om Ibis

Sophie Heiberg


Beskrivelse

Fortællingen om Ibis handler om fugleungen Ibis, som mister sine forældre i den syriske krig og må flygte til Danmark, hvor han forundres over det anderledes landskab og de sære talemåder og ordsprog.   
Bogen er inspireret af de mange historier om flygtningebørn, der er kommet hertil, efter krigen brød ud i Syrien. Samtidig bygger den også på fuglearten Geronticus Eremitibis, der symboliserer Vestens imperium, og hvilket gjorde, at ISIS indledte en klapjagt på dem, som har gjort dem udryddelsestruet.   
Uddrag fra bogen:   
”” Du er sørme en heldig kartoffel, vi har allerede fundet en …” Mere nåede spurven ikke at sige, før Ibis afbrød den: ” En kartoffel? Nej. Altså nej, hør nu her, jeg er ikke nogen kartoffel, jeg er en fugl!” Spurven grinede, ”det er bare noget, man siger her i Danmark.”   
Ibis, den syriske fugleunge, skal vænne sig til meget. Det gør det ikke nemmere for ham, at han er kommet til landet helt alene – på ryggen af en albatros. Men Ibis har ikke noget valg, for det er ikke længere sikkert for ham at blive i Syrien, hvor store metalfugle smider bomber ned fra himlen.

Item details

Media Bound   (Indbundet bog)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released Danmark, 06/11-2018
ISBN13 9788797036204
Publisher Forlaget Forår
Genre Børnebøger
Pages 44
Dimensions 247 × 175 × 8 mm
Weight 333 gram
Language Danish
Original language Danish