In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Bjerget Bag Huset

Joyce Maynard


Beskrivelse

Marin County, Californien 1979.
Det er en varm og tør sommer. Da flere piger bliver fundet døde på bjerget bag Rachel og hendes 11 årige søsters hjem, får deres kronisk utro far sagen.
Pigerne tilbringer de lange sommerdage med at fantasere og prøve at finde ud af, hvem der er ” The Sunset Strangler”.
Imens synker deres mor længere og længere ned i en depression efter skilsmissen fra deres far. Tiden går, og flere piger bliver fundet myrdet på bjerget bag huset – søstrene kan kun se til, mens deres far gang på gang mislykkes i at fange morderen. Rachel beslutter sig for, at kaste sig ud i et livsfarligt spil for at fange morderen. Et spil der ender med at ødelægge farens karriere og ændrer alt, for alle hun elsker …
Tredive år senere, er Rachel overbevist om, at det er den forkerte der blev dømt for mordene og hun vender tilbage til bjerget, med en ny plan for at fange ” The Sunset Strangler”, og for at give hendes far den oprejsning, som han fortjener. Det er en plan, som afslører mere, end hun nogen sinde kunne have forstillet sig – en gammel dybt begravet familiehemmelighed.

Huset bag bjerget er lige så meget en thriller, som den er et familiedrama. Det er en stærk historie om en ung piges første seksuelle erfaringer, om at blive voksen, om de stærke bånd mellem søstre, om tillid og om en datters ødelagte forhold til sin far.  

Item details

Media Bound   (Indbundet bog)
Udgave 1st edition
Release date 01/08-2016
ISBN13 9788793400344
Publisher HarperCollins Nordic
Genre Skønlitteratur
Pages 336
Weight (estimated) 327 gram
Language Danish
Original language English