In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 299,95
Your price
DKK 242,00
You save
19%
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Skruestikken

Flynn Berry


Beskrivelse

Udråbt som en af sommerens bedste bøger af Elle, Cosmopolitan og The Huffington Post.  

Flynn Berry bliver sammenlignet med så prominente forfattere som Gillian Flynn, Elena Ferrante og Paula Hawkins.  

Da Nora tager toget fra London for at besøge sin søster på landet, forventer hun, at søsteren vil tage imod hende på stationen, eller at hun vil være derhjemme i fuld gang med at lave mad. Men da Nora ankommer til søsterens hus, venter der hende noget ganske andet: Hun finder søsteren brutalt myrdet.   Nora lammes af sorg, og samtidig ved hun med sig selv, at hun aldrig mere vil kunne vende tilbage til det liv, hun kender. Nora har af forskellige grunde ikke tillid til politiet, og hun mener ikke at kunne overlade efterforskningen af søsteres død til dem. Plaget af tabet af sin søster, og de hemmeligheder der omgiver søsterens død, udsætter Nora sig selv for stor fare, da hun selv begiver sig ud i at efterforske mordet. Hendes frygt bliver til besættelse, og hun forandrer sig i takt med afdækningen af søsterens liv.

Skruestikken er en medrivende psykologisk thriller om sorg, og hvad den kan gøre ved os, om den frygtindgydende magt fortiden kan have over os og en undersøgelse af den stærke kærlighed mellem to søstre.

En omhyggeligt tilrettelagt thriller, som fra allerførste side hylder læseren ind i sit spændingsmættede plot. – The Huffington Post  
Flynn Berry dimitterede fra Brown University, Rhode Island, USA. Og i forbindelse med sine studier dér, tog hun en MFA i creative writing på The Michener Center i Austin, Texas.   Jeg kunne ikke stoppe med at læse. Det er sådan her, det må være, hvis Elena Ferrante havde skrevet [den britiske tv-serie, red.] Broadchurch. – Claire Messud (forfatter til The Woman Upstairs)   Skruestikken er Flynn Berrys debutroman.

Item details

Media Bound   (Indbundet bog)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 19/10-2016
ISBN13 9788793323537
Publisher Hr. Ferdinand
Genre Krimi og Spænding
Pages 320
Dimensions 228 × 158 × 31 mm
Weight 562 gram
Language Danish
Original language English
Cover Artist Jon Asgeir