In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Otto Brandenburg - spor af en baggårdspuma .

Frank Toft-Nielsen


Beskrivelse

Han har listet rundt mellem os i mere end et halvt århundrede. Strejfet omkring skiftevis som sanger, skuespiller, superstjerne og vagabond. Som en korkprop, der nægter at gå til bunds. En vennernes ven og det stik modsatte.

Otto Brandenburg har balanceret virtuost mellem et hav af genrer - pop og jazz, komedie og drama, film og revy. Og åbenlyst brudt grænserne mellem privatpersonen Otto og de karakterer, han har fremført på scenen, skærmen og filmstrimlen - uden at tabe hverken pondus, popularitet eller værdighed.

Uden at ville det, har Brandenburg leveret os vidnesbyrd om sit inderste via de mange roller, han har haft livet igennem. Et liv, der efterhånden har varet i 72 år, som stadig leves, om end i mere adstadigt tempo.

Denne bog tager os med på jagt i de spor, pumaen har sat gennem tiden. Fortæller om op- og nedture, sejre og skuffelser og små, store stunder i et liv, der virkelig vil noget. Og som få kan og tør leve og efterleve.

Der er glimt fra karrierens højdepunkter med Four Jacks, rocken, jazzen, viserne, de store film- og tv-roller, priserne og al den hyldest, der er fulgt med.

Vi hører også om hans mange nedture, hans syn på sig selv og livet, og vi oplever nogle at de markante stunder i en rastløs sjæls omtumlede hverdag.

Bogen har mange sjældne fotos og illustrationer og et komplet register over Brandenburgs musik, film, teater, revy, og tv-præstationer

Item details

Media Bound   (Indbundet bog)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 14/11-2006
Original release date 2009
ISBN13 9788790575083
Publisher Gaffa
Genre Biografier & Erindringer
Pages 396
Dimensions 235 × 163 × 30 mm
Weight 838 gram
Language Danish
Original language Danish

See more

Mere med Frank Toft-Nielsen

Hvis du kan lide Frank Toft-Nielsen, så måske...

See more

En del af: Restsalg: Fra 10,- kr./stk.

See more

En del af: Biografier & Erindringer - stort udvalg: Max 99,-/stk.

See more

En del af: Musikbiografier til særpriser!