In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Ulysses

James Joyce


Beskrivelse

Folkeudgave af James Joyces mesterværk, nyoversat, illustreret og forsynet med omfattende noter.
Ligesom i andre oversættelser og udgaver, følger læseren Leopold Bloom på hans vandring gennem Dublin den 16. juni 1904. Men i denne udgave er der gjort alt for at læseren følger Bloom hele vejen hjem til Molly.  
Romanen Ulysses skræmmer mange læsere, som oplever at den er for stor, for vigtig og for vanskeligt tilgængelig. Formentlig kommer kun et fåtal hele vejen igennem bogen ved egen kraft.  For at hjælpe læseren på øjenhøjde med Joyces tekst har oversætterne forsynet deres udgave med mere end 3.000 fodnoter. Her får man sangteksterne, avissladderen og den katolske liturgi serveret lige ved hånden.
Bent Wibergs og Jens Feilbergs nye oversættelse af Ulysses er resultat af mange års arbejde med at skabe en præcis gengivelse på dansk, uden at sætte originalens energi og tone over styr.  
Som noget helt særligt er folkeudgaven illustreret. Hvert af bogens tre hovedafsnit åbner med en billedsekvens af kunstneren Helle Frøsig, som introducerer bogens temaer gennem collageagtige sammenstillinger af historiske billedelementer.

Item details

Media Bound   (Indbundet bog)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 19/02-2019
ISBN13 9788776955434
Publisher Forlaget Vandkunsten
Genre Skønlitteratur
Pages 1067
Weight (estimated) 803 gram
Language Danish
Original language English
Illustrator Helle Frøsig
See more

Mere med James Joyce

Hvis du kan lide James Joyce, så måske...

Andet i samme serie

See more

En del af: Bogudgivelser, nyt