In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 269,00
Your price
DKK 198,00
You save
26%
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Vi har altid boet på slottet

Shirley Jackson


Beskrivelse

Lige siden giftmordet, der tog livet af næsten hele familien Blackwood, har de lokale set skævt til huset bag det høje hegn. Merricat Blackwood bor der stadig med sin søster Constance og deres gamle onkel, og livet går roligt videre for dem alle tre. Constance pusler i haven og køkkenet, onkel Julian nusser med sine papirer, og Merricat begraver sølvmønter ved bækken og hvisker hemmelige ord i mørket for at holde dem fri for onde øjne.

Men der er forandring på vej. Da søstrenes fætter Charles trænger ind i huset og begynder at forstyrre de faste rutiner, er det kun Merri­cat, der aner faren. Og kun hun kan drive ham bort, før det er for sent, og Blackwoodfamiliens hemmeligheder kommer frem i lyset.

Vi har altid boet på slottet et af Shirley Jacksons mesterværker. Den udkom første gang i 1962, men det er først nu, at den findes i en dansk oversættelse. Leonora Christina skov har skrevet bogens forord.

Shirley Jackson var en foregangskvinde inden for den moderne gotiske litteratur og er blevet kaldt en af det tyvende århundredes mest indflydelsesrige forfattere. Hun har inspireret en lang række forfattere inden for gyser- og gotikgenren, bl.a. Stephen King og Donna Tartt. 

Item details

Media Bound   (Indbundet bog)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 31/10-2018
ISBN13 9788772160771
Publisher Alhambra
Genre Skønlitteratur
Pages 255
Dimensions 207 × 144 × 27 mm
Weight 403 gram
Language Danish
Original language English
Cover Artist Maija Hejgaard
Cover Illustrator Saga Wendotte
Foreword Author Leonora Christina Skov