In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 300,00
Your price
DKK 252,00
You save
16%
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Thomas Winding

Henrik Palle


Beskrivelse

Thomas Winding havde en stemme, som alle mennesker holdt af at lytte til. Når han fortalte historier, hvad enten det så var hans egne eller dem om Emil fra Lønneberg eller Alfons Åberg, hørte folk instinktivt efter og blev indhyllet i roen og fortælleglæden fra hans røst. Men egentlig ville han være kunstmaler og gå forbillederne Picasso og Matisse i bedene. Imidlertid kom tilværelsen ham i forkøbet, og i stedet blev det til et liv som først mediemenneske og siden forfatter.  
Thomas Winding revolutionerede tv-mediet, inden det for alvor havde fundet sine ben i midten af 1960'erne. I Monopolets tidsalder skabte han seje Super Carla, der kunne trylle, og han tog os med til Hundested for at gø og til Omvendtslev. Det er også takket være Thomas Winding, at en stor gul bamse blev en del af danske børns indre og ydre liv. Men selv om han i løbet af sin karriere lavede noget af det bedste børnefjernsyn, brød han sig ikke synderligt om det flygtige medie. Faktisk fandt han tv både fjollet og lidt til grin. Han endte på Ærø som glad kunstmaler og børnebogsforfatter med hunden Mester som diskussionspartner. 
Denne bog er en krønike om Thomas Winding. Om hans liv, hans børn, hans forhold, hans fjernsyn, forfatterskab og forhåbninger. Og om den tid og den verden han var rundet af og talte til og med.

Kommentar

En stemme i tiden

Item details

Media Bound   (Indbundet bog)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 23/10-2018
ISBN13 9788740044775
Publisher Politikens Forlag
Genre Biografier & Erindringer
Pages 304
Dimensions 253 × 180 × 32 mm
Weight 1.050 gram
Language Danish
Original language Danish
See more

Mere med Henrik Palle

Hvis du kan lide Henrik Palle, så måske...

See more

En del af: Populære biografier & erindringer

See more

En del af: Bedst sælgende danske bøger