In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 150,00
Your price
DKK 121,00
You save
19%
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Eksodus

Lisbeth Zornig & Mikael Lindholm


Beskrivelse

Der er valgkamp i Danmark. Malene Jørgensen har stiftet sit eget parti, Bæredygtig fremtid, og hun og hendes partigruppe arbejder målrettet for at komme i Folketinget.

En tidlig morgen i Valby udløses en bombe, da en fremtrædende politiker tager sin cykel for at cykle på arbejde. Herefter eksploderer der cykler i alle dele af København i løbet af dagen, og der udbryder panik i hele byen. Regeringen aktiverer det nationale terrorberedskab med politi, forsvar og hjemmeværn, som går i gang med at fjerne de 600.000 cykler, som befinder sig på gaderne i København.

Mistanken om terror retter sig hurtigt mod muslimske ekstremister og skaber voldsomme reaktioner med knuste butiksruder, angreb på moskeer og personoverfald. Samtidig hamstrer skræmte borgere fødevarer og barrikaderer sig i deres hjem. Malene indkaldes sammen med de andre partiledere til krisemøde i Statsministeriet. Spørgsmålet er, om valgkampen skal aflyses, og der skal indføres undtagelsestilstand i Danmark, indtil man har fanget terroristerne. Dagen efter eksploderer der nye bomber. Denne gang er det ikke cykler, der eksploderer …

Item details

Media Bound   (Indbundet bog)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 19/04-2018
ISBN13 9788740037333
Publisher Politikens Forlag
Genre Krimi og Spænding
Pages 345
Dimensions 228 × 156 × 41 mm
Weight 766 gram
Language Danish
Original language Danish