Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Tinka den lille heks: Tinka og kanonen

Mette Bødker

Price
kr. 75,00
Expected to ship
1-2 workdays

Our customers say:Tinka er på tur med klassen hvor de besøger et gammelt slot. Oppe på volden står en stor kanon. De leger at der er krig. Men Malte og Mikkel griner og siger, at piger ikke kan skyde med kanon. Men Tinka kan!
Bogen har et lix-tal på 10 og egner sig godt som læs let bog til børn i indskolingen. Tinka og kanonen er femte bog i serien om Tinka – den lille heks.  Historierne handler om Tinka, der en dag finder en hat, en kappe og en hvid pind. Pludselig kan hun trylle. Tinka er en selvstændig pige der tryller for sjov, men også når nogen opfører sig uretfærdigt. Tinka er modig og en lille smule fræk.
Forfatter Mette Bødker er uddannet grafiker og illustrator. Hun er opvokset i et kunstnerhjem, hvor der både blev skrevet bøger, tegnet og malet. Mette har udgivet flere læs let bøger til undervisningsbrug samt gyserhistorier, som er oversat til tysk og engelsk til sprogundervisning.

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 20/2-2018
ISBN13 9788799825196
Publisher Rydendahl Forlag
Genre Børnebøger
Pages 16
Dimensions 210 × 148 × 3 mm
Weight 100 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Karina Rydendahl
Cover Illustrator Mette Bødker
Illustrator Mette Bødker
Artist Mette Bødker