Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Bogen om permakultur

Mira Illeris og Esben Schultz

Price
kr. 242,00
Expected to ship
8-11 workdays

Our customers say:Bogen om Permakultur giver en klar, let forståelig og opdateret introduktion til begrebet, visionen og den praktiske anvendelse af permakultur:

*” Permakultur er en helhedstankegang, der giver de teknikker og redskaber, der skal til for at genopbygge naturressourcerne og bremse de klimaforandringer, som allerede er godt på vej til at nedbryde vores naturgrundlag og kaste verden ud i en uoverskuelig og katastrofal situation. Permakultur giver det nødvendige modspil. Med permakultur, kan vi i løbet af en forholdsvis kort årrække, opnå en CO2 neutral livsstil og endda nå frem til en livsstil, der direkte modvirker klimaforandringerne ved at lagre kulstof.”* 

Bogen begrunder nødvendigheden af permakultur og kommer hele vejen rundt med konkrete løsninger til:

– skovhaver og højbedsdyrkning

– skovlandbrug og dyrehold

– holistisk afgræsning og permakulturel korndyrkning

– kulstoflagrende lavenergi huse af lokale materialer

– lokale energiløsninger

– akvakultur og spildevandsrensning

– land-bynetværk

og meget mere så vi kan handle i praksis. Alt sammen understøttet af fotos fra mere end 60 permakultur projekter i Skandinavien.

Bogens forfattere er centralt placeret i den skandinaviske permakultur bevægelse og har 20 års erfaring med anvendelse og udvikling af permakultur i praksis. De har fra starten redigeret det nordiske Tidsskrift om Permakultur.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Edition 1st edition, 1st printing
Released Danmark, 24/4-2019
ISBN13 9788797131800
Publisher Permakulturforlaget
Genre Fagbøger     Samfund, Div.
Pages 152
Dimensions 210 × 149 × 10 mm
Weight 250 g
Language Danish  
Original language Danish