Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Lastbilernes guldalder

Jens Jessen

Price
kr. 225,00
Expected to ship
4-6 workdays

Our customers say:En hyldest til de danske chauffører, der engang kørte i hele Vest- og Østeuropa, Mellemøsten og mange andre steder. Takket være chaufførerne er godset kommet frem selv under omstændigheder, som kunne få mange andre til at give op. For de rigtige chauffører er der nemlig kun én vej, og det er fremad. Deres oplevelser er derfor lige så mange som antallet af chauffører, og beretninger fra førerhusene er lige så spændende, som de er forskellige. Chaufførernes beretninger står ikke alene. Bogen rummer mange fotos, og det hele er sat ind i en geografisk såvel som en historisk ramme. Den går fra erhvervets spæde begyndelse i årene efter Første Verdenskrig helt op til nutiden med et kik ind i branchens fremtid.
Lastbilernes guldalder - beretninger fra førerhuset, er også historien om hvordan erhvervet som lastbilchauffør har ændret sig de seneste år. For blot få år siden var så godt som alle lastbilchauffører danske. Sådan er ikke længere. I dag varetages jobbet for en stor dels vedkommende af chauffører fra andre EU-lande i lastbiler med udenlandske nummerplader.

Comment

beretninger fra førerhuset

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 28/6-2019
ISBN13 9788797123805
Publisher Veterania
Genre Biografier & Erindringer
Pages 148
Dimensions 270 × 200 × 15 mm
Weight 704 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Alex Schou Jensen

See more

Mere med Jens Jessen

Hvis du kan lide Jens Jessen, så måske...

See more

En del af: Populære biografier & erindringer