Valdesmart

Marianne Florman

Price
kr. 103,00
Expected to ship
0-1 workdays

Our customers say:ValdesmartEn børnebog om en ganske særlig dreng, der kan tale med dyrene! Marianne Florman (udgav Vejen til hestens hjerte - og dit eget - april 2017) er nu ude med en genudgivelse af sin børnebog, Valdesmart, der handler om en dreng, der opdager, at han kan tale med dyrene. Marianne sætter i bogen fokus på den barnlige og undersøgende tilgang til verden og dyrene omkring os og sætter samtidig ord på hvordan det ville være, at kunne tale med dyrene. 
Bogen fortæller en historie om den tilsyneladende helt almindelige dreng Valdesmart, der ligesom alle andre børn leger med sine venner, kører på cykel, spiser middagsmad og falder i søvn om aftenen. Alligevel er han ikke helt så almindelig som de andre. En dag finder han nemlig ud af, at han kan tale med dyrene og det er der ingen, der må vide. Valdesmart har nemlig lovet dyrene, ikke at fortælle noget til andre mennesker. Dyrene har fortalt ham, at det kan være farligt, hvis nogle finder ud af det og selvom Valdesmart ikke helt forstår hvorfor, så vil han holde hvad han har lovet. Valdesmart får et helt specielt venskab med dyrene, som hver især lærer ham noget og han gør hvad han kan for at holde på sin hemmelighed og for ikke at miste sine allerbedste venner. 
En godnathistorie bliver til virkelighed. Marianne begyndte at fortælle sin dreng denne historie, når han skulle sove om aftenen, da han var 3-4 år gammel. Med tiden har det vist sig, at selv ældre børn på 9-10 år børn elsker at læse bogen - enten selv eller få den læst den højt, mens de ser på de vidunderlige tegninger, der overlader en hel masse til egen fantasi. 
Bogen er skrevet af Marianne Florman og illustreret af Lars Munck. Bogen kan købes som hardcover eller som lydbog her: https://trueleadacademy.dk/boeger/ 
Eller bestilles vi DBK. 
Udsalgs prisen er kr. 119,95

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 01/06-2018
ISBN13 9788797034217
Publisher Florman
Genre Børnebøger, Div.
Pages 56
Dimensions 221 × 172 × 10 mm
Weight 264 gram
Language Danish
Original language Danish
Cover Artist Kenneth Schultz
Illustrator Lars Munck
Photographer Jeppe Carlsen