Tyndogrig

Ditte Okman

Price
kr. 202,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Journalisten Ditte Okman hader al den snak om folk, der føler sig krænkede, og hun er altid klar med en politisk ukorrekt mening. For ti år siden var hun hovedperson i Danmarks første shitstorm, men det har ikke fået hende til at stikke piben ind. I denne bog går hun skridtet videre. 
Som radiovært på Danmarks bedste sladderprogram - Det, vi taler om- er Ditte Okman blevet kendt som den bramfrie kvinde, der uden frygt for at støde nogen altid taler lige ud af posen. Også om sig selv og sine egne kvababbelser.     
Tyndogrig tager hun med afsæt i personlige oplevelser fat på ømtålelige emner som kærlighed, parforhold og sex, delebørn, utroskab og gamle mødre, skønhedsidealer og det evige spørgsmål om hvordan, man holder liv i ægteskabet.    
Ditte Okman er 43, mor til to små børn og har haft en farverig karriere. Hun har arbejdet for både partiet Venstre og den israelske sikkerhedstjeneste, ugebladet SE og HØR og Ekstra Bladet. Og som hun selv skriver: ““ Som sladderjournalist var jeg i kategori med lejemordere. På Ekstra Bladet er man bare et uvederhæftigt svin”.

Comment

Det jeg taler om

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released 04/11-2019
ISBN13 9788793825161
Publisher Grønningen 1
Genre Biografier & Erindringer
Pages 200
Dimensions 211 × 152 × 20 mm
Weight 365 gram
Language Danish  
Original language Danish

Hvis du kan lide Ditte Okman, så måske...

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER

See more

En del af: Populære biografier & erindringer

See more

En del af: Bøger topliste