Lev - Styr vreden

Charlotte Bøving

Price
kr. 202,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Hele Danmarks læge – kendt fra DR’s Lægen flytter ind – trækker på egne erfaringer fra opvæksten med en psykopatisk far og sit virke som læge, når hun giver gode råd og skaber forståelse for den vrede, fysisk såvel som psykisk, som mange ligger under for i en presset tid. Vredeshåndtering er et fokusemne i dag. Med bogen viser forfatteren en vej ud af et liv domineret af negative følelser. Charlotte Bøving står bag bestselleren Jeg lever med en udløbsdato, der har solgt + 20.000 eksemplarer.  

Vreden har vi alle i os. Den er en naturlig del af følelsesregisteret. Hos Charlotte Bøving har den altid haft for fremtrædende en plads. Engang troede hun, at målet var at slippe af med den. Men sådan er det ikke. Det er ikke muligt at ændre personlighed. Vreden er i og med hende alle dage. Men hun har lært at mærke den, styre den, bruge den fornuftigt og ikke lade sig overrumple af den. For at få det bedste fra vreden, kræver det først og fremmest en erkendelse af, at den er der, men også hvorfor. Dernæst skal man være villig til at arbejde med den.
Det ér muligt at:  
- styre vreden, når den er i snor, er det dig, der bestemmer- få det bedste fra vreden, hvis man kender dens slagsider og potentialer
- tæmme den indre løve og sætte helt nødvendige grænser og nå sine mål

Comment

LEV

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 24/09-2019
ISBN13 9788793825093
Publisher Grønningen 1
Genre Biografier & Erindringer
Pages 150
Dimensions 220 × 145 × 18 mm
Weight 320 gram
Language Danish  
Original language Danish