Hop i havet

Susanna Søberg

Price
kr. 161,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Den første bog om de seneste års helt store trend. Lær at bruge havet året rundt, og hør hvilke fordele det har for både helbred og humør.  
Solen skinner bag de gråhvide skyer en vintermorgen i Danmark. Ude i det blåsorte hav har tågen lagt sig som et bredt hvidt tæppe. Der er frost i luften, og det bider i kinderne. En gruppe mænd og kvinder går ned af en badebro og smider badekåberne. De er nøgne nu. For enden af broen vender de sig uden tøven og går beslutsomt trin for trin ned ad stigen. `Plup´ lyder det. De svømmer rundt for en kort tid og går op på badebroen igen. De smiler og griner højlydt sammen – wauw en energi!  
Vinterbadning er sundt for både krop og sjæl. Pd. D. og forsker Susanna Søberg guider dig ned af stigen, ud i vandet med helt konkrete råd til at blive vinterbader – også selvom du synes, det er koldt. Derudover fortæller hun, hvilke fordele vinterbadning har for kredsløb, fedtdepoter, forbrænding, energi og velvære. For i en travl og teknificeret hverdag er det lykken at være i kontakt med naturen året rundt. 

Comment

Vinterbadning gør dig sund og glad

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 29/11-2019
ISBN13 9788793825079
Publisher Grønningen 1
Genre Krop og Sind, Div.
Pages 200
Dimensions 202 × 141 × 16 mm
Weight 479 gram
Language Danish  
Original language Danish