Sunde vaner - skabt med vilje

Imran Rashid

Price
kr. 242,00
Expected to ship
7-10 workdays

Our customers say:Har du nogensinde gjort noget, du vidste, var forkert at gøre? Handlet stik imod din sunde fornuft? Udviklet vaner, som du ville ønske, at du ikke havde? Eller ofte ønsket, at du havde mere viljestyrke i hverdagen? Sandheden er lige så simpel, som den er chokerende: Du er nemlig langtfra det menneske, som du tror, at du er. 
I denne bog sammenfatter speciallæge og IT-iværksætter Imran Rashid de vigtigste konklusioner fra de sidste 40 års forskning inden for menneskelig motivation, adfærdsdesign, bevidsthedspsykologi samt vaneteori i en analyse af, hvem du i virkeligheden er, og hvad dette betyder for din evne til at påvirke dit eget liv. I bogen viser forfatteren desuden, hvordan du systematisk kan anvende disse nye indsigter til at skabe sunde vaner med vilje i dit eget liv, i din familie eller på din arbejdsplads. Endelig diskuteres det, hvilke konsekvenser denne opsigtsvækkende viden rent faktisk har for os alle – både på samfundsniveau og i et globalt perspektiv. 
Imran Rashid er speciallæge i almen medicin, foredragsholder og forfatter til bestsellerne SLUK, Offline og børnebogen Tænd Fantasien. 

Comment

Sådan skabes sund adfærd for dig selv og andre

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 30/12-2019
ISBN13 9788793810068
Publisher FADL's Forlag
Genre Fagbøger     Krop og Sind, Div.
Weight (estimated) 500 g
Language Danish  
Original language Danish