Mit år 2020

Mette Holm


Kalenderen er i sin form unik i forhold til, hvad der ellers findes på markedet. Ud over det almene, praktiske aspekt ved kalendersiderne er det også en selvudviklingsbog med fokus på selvkærlig­ heden i form af øvelser, viden og omsorg fra Mettes Univers. 
Kalenderen udkom første gang i 2017, hvor den skabte stor succes og var udsolgt på ganske kort tid. Kalenderen indeholder forord af Mette Holm, spørgsmål fra Mette, notessider og små selvkærlige spark, der inspirerer og gør en forskel i både hverdagen og livet som helhed. 
Kalenderen er desuden smuk og indbydende at se på, så man vil være stolt over at tage den frem og have den med i sin dagligdag. 
Om forfatteren Mette Holm er privatpraktiserende psykolog, forfatter og foredragsholder. Hendes arbejde omkring selvkærlighedsarbejdet, og det at stå stærkt som kvinde i sit eget liv, kommer fra hendes egen personlige rejse og fra en dyb interesse for det faglige perspektiv omkring kvindeliv og udvikling af de potentialer, vi som mennesker allerede besidder. 

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released 14/11-2019
ISBN13 9788793679658
Publisher Muusmann Forlag
Genre Kalendere, Div.
Dimensions 217 × 163 × 37 mm
Weight 866 gram
Language Danish  
Original language Danish