Krisen der forandrede mit liv

Katrine Axholm

Price
kr. 131,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Krisen der forandrede mit liv er 12 hudløst ærlige fortællinger fra 12 vidt forskellige mænd med vidt forskellige liv. Mændene fortæller om deres liv, og den krise der forandrede det. Og de giver de manderåd, de selv kunne have ønsket sig. Det er ikke kun en bog om terapi, men om mænd, som tager ansvar og gør det, der skal til for at skabe den forandring, de ønsker sig. En forandring til mere indre fred, mere kærlighed og en ny og bedre balance i tilværelsen. 
For hvad gør man som voksen mand, når livet gør ondt, og man har lært, at store drenge ikke græder? At stærke mænd med styr på karrieren ikke går ned. At voksne mænd ikke søger hjælp? Mange går i hulen, finder måske en løsning og kommer videre så godt, som de nu kan. Hvad skal der til, når alt det, man har lært, ikke virker, og man stadigvæk er ked af det? Eller i tvivl? Er blevet forladt? Eller ikke rigtig kan mærke noget? Og hvor går man hen, når ens kone eller venner ikke ved, hvordan de skal hjælpe? Og er man som mand stadig maskulin, når man rækker ud og har brug for en at tale med? 
Hjælpen kan komme mange steder fra, men den skal som regel komme udefra. Det er sjældent, vi kan løse udfordringerne alene.

Comment

12 mænd fortæller, hvordan de kom igennem

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 19/11-2019
ISBN13 9788793607552
Publisher Content Publishing
Genre Krop og Sind, Div.
Pages 112
Dimensions 220 × 158 × 9 mm
Weight 200 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Itmatters