Ham- og Hun-serien: Ifølge Sawyer

Carey Heywood


Ifølge Sawyer: Er det nemmest altid at klare sig selv. Er uforpligtende sex bedst. Vil alle man stoler på før eller siden forsvinde. 
Hvordan kan hun tro andet, når det eneste, hun har oplevet, er tab og at blive forladt? Sawyer Sterling har i en alt for ung alder lært, at hvis man stoler på nogen, kan man være sikker på at blive skuffet. Hendes forældre døde, da hun var lille, og bedstemoren lod hende blive passet af fremmede. Sawyer plages af selvhad, og da bedstemoren dør, får hun måske aldrig svar på, hvorfor hun ikke var god nok til at blive passet af hende, men så dukker der nogle breve op. 
Jared Keller er undtagelsen, der bekræfter reglen om, at alle forlader hende på et tidspunkt. Sawyer er utrolig kærlig, men nægter kategorisk at blive i forhold. Kan han få hende til at forstå, hvor meget hun tager fejl? Vil hun nogensinde kunne se sig selv fortjene ham, nu hvor hendes fortid kolliderer med nutiden?
Carey Heywood: New York Times og USA Today bestseller­forfatter. Hun har skrevet 21 bøger og har mange flere på vej. Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre – nogle gange bedårende –børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp Yorkshire Terrier.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 15/01-2019
ISBN13 9788793544444
Publisher Palatium Books ApS
Genre Skønlitteratur
Pages 290
Dimensions 215 × 140 × 18 mm
Weight 363 gram
Language Danish  
Original language English
Cover Artist Silvana Nikolic, Grid