Nemeria: De udstødtes mærke

Karina Laurberg Bidstrup

Price
kr. 171,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Hun lå musestille et øjeblik, lod sine øjne vænne sig til mørket. Langsomt kunne hun skimte omridset af en person, der stod lige ved siden af hendes seng. Hendes blik gled langsomt op ad skikkelsen, indtil det fæstnede sig ved det våben, der var hævet over hendes seng. Hendes hjerte hamrede løs nu, men hun skreg ikke. Èn fejl og sværdet ville ramme hende.

I landet Nemeria prøver den unge dronning Aya stadig at forlige sig med at have overtaget tronen efter sin far, da en snigmorder bliver sendt ud for at slå hende ihjel, mens hun sover. Snigmorderen er Azriel, en sortelver, der bærer slangemærket, som viser alle, at han er udstødt og som forhindrer ham i at søge hjælp noget steds. Azriel er vant til at udføre sit arbejde godt. Så meget desto mere overraskende er det, at han ikke kan få sig selv til at gennemføre mordet…
Attentatet bliver startskuddet på en lang  række begivenheder, der fører Aya i krig og lader hende møde forræderi,  intriger – og drager!

De udstødtes mærke er første bind i fantasyserien om Nemeria og dronning Aya.

Karina Laurberg Bidstrup har tidligere udgivet den anmelderroste science fiction roman Homo Bestia på EgoLibris, men denne gang har hun skrevet en klassisk fantasy roman med et fascinerende persongalleri.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 20/08-2016
ISBN13 9788793434066
Publisher EgoLibris
Genre Ungdomsbøger
Dimensions 213 × 144 × 23 mm
Weight 396 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Illustrator Karina Laurberg Bidstrup