Enhver lighed

Renee Knight

Price
kr. 105,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:“ En yderst intelligent fortælling, som er perfekt konstrueret til at gøre læseren svimmel af uventede drejninger.” – New York Times    

Enhver lighed er en dybt foruroligende, psykologisk spændingsroman. Fra det øjeblik Catherine Ravenscroft intetanende smider sig på sin seng og begynder at læse romanen Den perfekte fremmede, ændrer hendes liv sig totalt. Med stor  nøjagtighed afslører bogen nemlig hendes mørkeste hemmelighed. En hemmelighed hun troede, ingen andre kendte. Fortvivlet mærker hun, hvordan spørgsmålene hober sig op – hvem har skrevet bogen? Hvordan er den havnet på hendes natbord? Hvem står bag? Er det en udspekuleret hævn? Afpresning? Hun må erkende, at fortiden har indhentet hende. Hendes eneste håb er at løfte sløret for det, som skete den skæbnesvangre dag for mange år siden, selvom den frygtelige sandhed kan ødelægge både hende og hendes familie.  
Enhver lighed er en roman om hemmeligheder, fortielser, hævnlyst, skyld og uskyld og om den høje pris vi betaler, når vi forsøger at skjule sandheden.      

Enhver lighed er Renée Knights debut som forfatter. Hun har hidtil lavet tv-dokumentarer for BBC. Hun bor i London med sin mand og to børn.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2nd edition, 1st oplag
Released 02/06-2016
Original release date 2015
ISBN13 9788793323490
Publisher Forlaget Hr. Ferdinand
Genre Pb, Krimi og Spænding
Dimensions 221 × 148 × 24 mm
Weight 360 g
Language Danish  
Original language English
Cover Artist Jon Asgeir