Den fremmede kvinde

Lorenzo Silva

Price
kr. 188.80
ekskl. moms
Expected to ship
1-2 workdays

Our customers say:Oversergent Bevilacqua fra Guardia Civil tilbringer en weekend i familiens skød, da han får besked om, at liget af Karen Ortí Hansen – den kvindelige borgmester i en lille by på den spanske østkyst – er blevet fundet på en strand af nogle turister. Da Bevilacqua og hans team ankommer og overtager efterforskningen, har undersøgelsesdommeren allerede sørget for, at der er foretaget ligsyn, den indledende efterforskning er sat i gang, og man er begyndt at forberede begravelsen.
Lokalområdet er en sand hvepserede, hvor der cirkulerer alle mulige rygter om offeret Karen, et ungt politisk håb, der har dansk mor og spansk far. Hun havde brudt med sit partis gamle, korrupte høvdinge og satsede på at forny det lokale politiske landskab. De oplysninger, der er dukket op om hendes hektiske og alt andet end kedelige sexliv, er yderligere med til at kaste et foruroligende skær over sagen.
Bevilacqua og hans kvindelige partner Chamorro har kort tid til at dykke ned i sagen, og må i al hast opkaste en hypotese i en krydsild af modsatrettede interesser, hvor den unge politikers politiske projekt også bliver til et projekt om den personlige integritet, som hele landet lader til at have vendt ryggen.

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 25/11-2016
ISBN13 9788793046580
Publisher EC Edition
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Dimensions 224 × 146 × 28 mm
Weight 553 g
Language Danish  
Original language Spanish
Cover Artist Line Thornberg