Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Den sidste patrulje

M r Hall

Price
kr. 162,00
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:Endelig kommer den dag de har ventet på. De sidste britiske soldater i Helmandprovinsen tæller timerne til deres hjemrejse. For deres spændte familier hjemme i Highcliffe betyder den enden på et halvt års smertefuld ventetid.
   Men kort før afrejsen rammer katastrofen. Den nittenårige “ Skippy” forsvinder, og den patrulje der bliver sendt ud for at finde ham bliver lokket i baghold. Én dræbt, to sårede og stadig én savnet …
   Hjemme i Highcliffe søger de desperat efter de svar som hæren ikke vil give. Hvordan kunne Skippy forsvinde fra en stærkt bevogtet kommandopost? Hvad er det officerer og menige ikke kan fortælle?
   Ligsynsdommer Jenny Cooper får til opgave at varetage ligsynet, men opdager snart at hun er oppe mod et ubrydeligt militært sammenhold. Og i en garnisonsby hvor rygterne svirrer, viser det sig at hæren ikke er de eneste der har noget at skjule.

* * *

Jenny Cooper kan tilføjes til listen over mindeværdige krimihelte.”
PITTSBURGH TRIBUNE

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 20/12-2017
ISBN13 9788792849311
Publisher Loxodonta
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Pages 480
Dimensions 206 × 131 × 30 mm
Weight 527 g
Language Danish  
Original language English