Haren med de ravgule øjne (pb)

Edmund de Waal

Price
kr. 113,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:"Hvilken bog! Hvilken forfatter! - JyllandsPosten
Smuk og betagende beretning om en jødisk families turbulente liv.

I Haren med de ravgule øjne bruges 264 bittesmå, udskårne, japanske figurer – såkaldte netsuke – til at fortælle en usædvanlig og skæbnesvanger historie om den jødiske Ephrussi-familie, som levede et turbulent liv i Paris og Wien fra slutningen af 1800-tallet og frem gennem Anden Verdenskrig.

Ephrussi-familien stammer fra Odessa, den jødiske by ved Sortehavet. Det var en af Europas rigeste og mest magtfulde familier. De ejede banker, rederier, store ejendomme og kontrollerede distribution og salg  af korn i hele Europa.
 
Bogen begynder i Japan, hvor De Waal arver en usædvanlig smuk samling af netsuke af sin onkel. Samlingen har fulgt familien i mere end et århundrede.

De Wall beslutter sig for at tage af sted på en mission med det formål efterforske og afdække historien bag de små netsuke-figurer og dermed også historien bag sin egen slægt.

 
Romanen er den mest overraskende succeshistorie i den engelske bogbranche sidste år, og den vandt da også den prestigefulde COSTA AWARD 2011, og samtidig har den ligget på den engelske bestsellerliste i mere end seks måneder.
 
Haren med de ravgule øjne er Edmund de Waals debutroman. Han er en af verdens mest kendte keramikere.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2nd edition, 6th oplag
Specielt cover Paperback
Released Danmark, 23/07-2012
Original release date 2011
ISBN13 9788792845238
Publisher Hr. Ferdinand
Genre Paperback Skønlitteratur
Pages 320
Dimensions 212 × 139 × 25 mm
Weight 365 gram
Language Danish  
Original language English