Dage i stilhedens historie PB

Merethe Lindstrøm

Price
kr. 92,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Et ældre ægtepar har indgået en stiltiende pagt om ikke at fortælle nogen om deres fortid. Heller ikke deres tre voksne døtre. Mens han lukker sig mere og mere inde i sig selv, prøver hun at bryde ud af isolationen og tavsheden. Hvem var hushjælpen, som de begge blev så stærkt knyttet til i en periode, men som de pludselig sagde op?

Dage i stilhedens historie er et stramt fortættet familiedrama om fortielse og tavshed. Om kærligheden mellem to mennesker som har foretaget vigtige valg, som de definerer hele deres tilværelse ud fra, for så at opdage at noget ikke lader sig overse. Fortiden dukker ikke bare op igen, den har hele tiden været der.

Merethe Lindstrøm har siden sin debut i 1983 udgivet flere romaner og novellesamlinger. Hun blev i 2007 første gang nomineret til Nordisk Råds litteraturpris for novellesamlingen Gjestene. Men med Dage i stilhedens historie fik hun denne prestigefyldte pris for årets bedste skandinaviske skønlitterære udgivelse i 2012. Romanen er hendes første udgivelse på dansk.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2nd edition, 1st oplag
Specielt cover Paperback
Released 02/10-2013
Original release date 2011
ISBN13 9788779736283
Publisher Tiderne Skifter
Genre Skønlitteratur
Dimensions 206 × 128 × 18 mm
Weight 246 gram
Language Danish  
Original language Danish