Relationel poesi

Serup Martin Glaz

Price
kr. 129,00
Expected to ship
9-13 workdays

Our customers say:Den relationelle poesis manifestationer er meget forskelligartede, men de har alle visse elementer til fælles: det reportageagtige, forsøget på at udvide det æstetiske rum og det politiske potentiale, denne gestus rummer, samt en processuel form der på forskellig vis arbejder med tidslig udstrakthed.

Den relationelle poesi er optaget af samtidens kulturelle og etiske diskurser, bredt forstået. Dens politiske potentiale findes i dens radikale inklusion og i undersøgelsen af, hvad der er synligt hvornår og hvorfra, og de generelle og specifikke betingelser for distributionen af det sanselige. Man bør være opmærksom på, hvem der får tildelt en stemme i et offentligt rum, men også på hvem der får tildelt hvilken stemme. Hvordan kunne en politisk poesi se ud i dag?

Relationel poesi er en introduktion til den relationelle og konceptuelle poesi og dens nære forløbere, med internationale perspektiveringer og grundige læsninger af Peter Laugesen, Pentti Saarikoski, Ulf Karl Olov Nilsson, Ida Börjel, Kenneth Goldsmith og Derek Beaulieu.

Media Bøger     Book
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released Danmark, 08/11-2013
ISBN13 9788776746629
Publisher Syddansk Universitetsforlag
Cat. no. 2662
Genre Kultur, Div.
Pages 113
Dimensions 210 × 140 × 8 mm
Weight 186 gram
Language Danish  
Original language Danish